Menu Sluiten

Advocatuur

Wij zijn zowel particulieren als ondernemers graag van dienst.

Ondernemers
Het ondernemerschap brengt soms problemen met zich mee. Op het gebied van arbeidsrecht bijvoorbeeld, dat steeds gecompliceerder wordt. Of in de vorm van conflicten met een leverancier of de verhuurder van het bedrijfspand. Ook onenigheid in de samenwerking tussen partners of vennoten kan voorkomen: ondernemers zijn ook mensen. 


Als advocaten hebben we ervaring met deze en andere zaken. Maar ook onze tijd in het bedrijfsleven helpt ons om goed te begrijpen wat uw probleem is. Zodat we de voor u best mogelijke uitkomst kunnen bereiken.

Particulieren
Cliënten komen doorgaans niet op ons kantoor omdat er iets leuks is gebeurd. Het gaat bijna altijd om vervelende dingen. De situatie raakt de cliënt persoonlijk en vaak ook financieel. Dat begrijpen we goed. En dat kunt u merken in onze aanpak.

Problemen in de familiesfeer zoals een scheiding of gezag over kinderen kennen vaak een formele kant waarvoor een advocaat nodig is. Juist op dit gebied echter vinden mensen het vaak belangrijk om zelf zoveel mogelijk op te lossen. En daarvoor is mediation de beste aanpak. Bij KMS Advocaten hebben we alles in huis en kunnen we dat combineren.  

Neem contact op
Heeft u een advocaat nodig? In het intakegesprek halen we het probleem boven tafel en bepalen we het tarief. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Uw probleem is onze zorg.