Menu Sluiten

Over ons

Wim Klein Meuleman vestigde in 2004 zijn advocatenkantoor in de Rotterdamse wijk Kralingen. Daarvoor werkte hij in het bedrijfsleven en was hij in dienst bij een advocatenkantoor.

Sinds 2013 werkt hij samen met Dominique Strörmann.

“Het werk van een advocaat zou je kunnen omschrijven als het oplossen van juridische puzzels. Ik haal mijn werkplezier uit het maken van sluitende probleemanalyses en het bepalen van de beste aanpak. Als de zaak dan is ontward, kan de cliënt weer verder.”

Dominique Strörmann werkte in verschillende functies bij een woningcorporatie voordat ze overstapte naar de advocatuur. Mede door haar ervaringen in dat werk heeft ze gekozen om zich te laten scholen en trainen als mediator. In 2013 rondde ze die opleiding af. Vanaf 2013 werkt ze samen met Wim Klein Meuleman bij KMS Advocaten.

“Het past bij mij om zaken te ordenen en hoofd- en bijzaken te onderscheiden. Zo kom ik als jurist en als mediator tot de kern van een probleem. Voor mij is het belangrijk dat cliënten zelf zoveel als mogelijk is een bijdrage leveren aan de oplossing en waar dat niet kan, er op vertrouwen dat ik de juiste aanpak kies.”

Zoals alle advocatenkantoren is KMS Advocaten aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten. Dominique Strörmann is als mediator opgenomen in het kwaliteitsregister van de Mediatiorsfederatie Nederland. Deze organisaties maken zich sterk voor de continue ontwikkeling van het beroep en bewaken de kwaliteit. Zo is permanente bijscholing verplicht voor advocaten en mediators.